Wie is Naaiatelier Krul?

Hoi ik ben Ineke, woon in Nijmegen Lent en ik heb een naaiatelier waar ik stoffen producten maak en naailes geef. Het is een ruimte vol inspiratie, door zelfmaak mode tijdschriften, stoffen, fournituren en voorbeelden. Hier geef ik naailes voor alle niveau’s.

Ik heb verschillende naaimachines, zoals 2 stuks Brother DS-140 les naaimachines, een Pfaff Expression 3.2 naaimachine met veel siersteken en letters en een Yuki lockmachine. Locken is heel leuk, het ziet er professioneel uit en werkt super snel.

Mijn atelier is aan huis, wat het een gezellige sfeer geeft. En een mooi uitzicht! Neem hier een kijkje in mijn atelier

Het liefst naai ik elke dag; een cadeau, een praktische reparatie of een stap verder aan een mooie jurk. Voor een nieuw seizoen naai ik kleding voor mezelf of mijn gezin.

Ik vind het belangrijk om duurzaam te werken, zoals het hergebruiken van stoffen of kleding in iets nieuws of het zoeken naar mooie biologische stoffen. Ik gebruik bijna al mijn restjes of geef kleine lapjes weg. Bijvoorbeeld aan een school, zodat ze er mee kunnen knutselen. Reststof gaat in de kledingcontainer voor verdere verwerking in textielindustrie.

Als ik op vakantie ben maak ik kleine dingen, zoals een mini-borduurwerkje of een ander project. Dat soort werkjes zie je ook voorbij komen op mijn instagram.

Kleding repareren vind ik ook belangrijk, zodat je langer met je kleding kan doen. Of een persoonlijk tintje geven aan je kleding, door versiering (bijvoorbeeld een strijkplaatje) of sierstiksel op je kledingstuk te naaien.

Ik hoop je te ontmoeten en mijn enthousiasme over te dragen, voor het zelf maken van je kleding.

Groeten,

Ineke ~Krul~

Contact

Stuur me een bericht als je interesse hebt in naailes, maatwerk of andere vragen.