Ben je beginner?

In de proefles naai je op de lesmachine of jouw eigen machine een zakje. Hierbij leer je de rechte steek en een zoom afwerking. Heb je de smaak te pakken? Dan bespreken we je (beginners)patroon en welke stof en fournituren je koopt. Je doet veel inspiratie op in het atelier en er zijn vele patronen om uit te kiezen! Maar misschien heb je al een idee? Neem maar mee naar de les. Ik help je kiezen, zodat je iets maakt wat past bij jouw niveau en leerstijl.

Upcyclen of een bestaand kledingstuk aanpassen of repareren zijn ook leuke projecten voor een beginner. Je hebt snel resultaat, omdat het gros van het naaiwerk al gedaan is.

Heb je de basis jaren geleden geleerd en blaas je nu het stof van je naaimachine? Wees welkom om je geheugen op te frissen en moderne fournituren en naai trucjes te leren kennen. Of eindelijk dat kledingstuk af te maken waar je ooit aan begonnen was.

In het naaiatelier is plek voor 1 of 2 personen tegelijk, daardoor ik heb veel persoonlijke aandacht voor jou. Je kan kiezen om elke week of om de week naailes te volgen. Iedereen werkt aan zijn/haar eigen project en op je eigen niveau!

Een les duurt 1,5 uur, inclusief het klaarzetten en opruimen. Lees hier de recente Algemene voorwaarden voor naailes bij Naaiatelier Krul 2022.

Vraag een proefles aan via het contactformulier op de contactpagina. Of mail naar ineke[at]naaiatelierkrul.nl