Ben je gevorderde?

Ken je de basis al en wil je verder met naaien en kleding maken? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Je kunt een moeilijker patroon kiezen of met een project komen waarin je bent vastgelopen. Je leert couture technieken; zoals een mooie zak maken, netjes een rits inzetten of een knopenpat in een blouse maken. In de proefles kan ik zien wat je niveau is en bespreken we wat je wilt maken of aan verder wilt werken. Ook voor jou geldt dat je op de lesmachine kan naaien of jouw eigen machine kunt meenemen.

Veel gestelde vraag; hoe maak ik het patroon echt goed passend op mijn lichaam? Ik help je het patroon te lezen en aan te passen aan jouw maat. Want kleding is er voor jou, jij hoeft niet in een kledingstuk te passen.

In het naaiatelier is plek voor 1 of 2 personen tegelijk, daardoor ik heb veel persoonlijke aandacht voor jou. Je kan kiezen om elke week of om de week naailes te volgen. Iedereen werkt aan zijn/haar eigen project en op je eigen niveau!

Een les duurt 1,5 uur, inclusief het klaarzetten en opruimen. Lees hier de recente Algemene voorwaarden voor naailes bij Naaiatelier Krul 2022.

Vraag een proefles aan via het contactformulier op de contactpagina. Of mail naar ineke[at]naaiatelierkrul.nl